vrijdag 8 maart 2013

Slankbrood, is lekker!


We weten dat brood wordt gemaakt van meel. Maar wat de meesten onder ons niet weten is dat de traditionele meelsoorten, die gebruikt worden voor het bakken van brood voor zo’n 60% uit 'snelle energie' bestaat. Deze 'snelle energie' wordt via de spijsvertering en de stofwisseling omgezet in glucose en opgenomen in het bloed. Bij een teveel van deze 'snelle energie' wordt dit omgezet in vet.

Slankbrood wordt gemaakt van een bijzonder oergraan genaamd teff. Dit oergraan geeft het lichaam in plaatst van 'snelle energie' juist 'langdurige energie'. Na het eten van het Slankbrood wordt deze langdurige energie geleidelijk en gedurende lange tijd (meerdere uren) beetje voor beetje afgegeven aan het bloed. Door het langzaam afgeven van deze energie wordt niet alleen de behoefte aan zoetigheid verminderd, maar ook de vorming van vet in het lichaam.

Naast het afbak Slankbrood kan u nu ook Slankbroodmix bij drogista.nl te verkrijgen. Hiermee kunt u zelf uw brood bakken. Verser kan het niet! 1 verpakking Slankbroodmix is genoeg voor 2 broden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten