vrijdag 8 maart 2013

Human+Kind huidverzorgingsproducten op natuurlijke basis is een nieuw merk dat zich ten doel slelt om op zoek te gaan naar ethische oplossingen voor huidproblemen. De All-in-One-lijn is bereid volgens een formule op basis van zuiver natuurlijke ingrediënten die de huid herstellen en verjongen. Al de producten zijn dermatologisch getest, gescreend op allergieën en zacht voor de gevoelige huid.

Alle Human+Kind-producten zitten boordevol gezonde, natuurlijke voedingsstoffen. Ze zijn niet getest op dieren en bevatten geen chemicaliën, kleurstoffen, parabenen, parfum en additieven

Human+Kind gaat van start met twee producten. Beide producten volgen de huidige trend en zijn multifunctionele all-in-one-producten.

All-in-One anti-ageing crèmeMet de All-in-One anti-ageing crème laat Human+Kind zien dat daden meer zeggen dan woorden. Dit product hydrateert en verjongt de beschadigde huid; verzacht fijne lijntje en rimpels; werkt fantastisch tegen kraaienpootjes, verhelpt lichte huidaandoeningenen heeft een verzachtende, egaliserende werking op de teint.

All-in-One Family Remedy creamDe All-in-One Remedy Cream van H+K is geschikt voor alle huidproblemen en kan door het gehele gezin gebruikt worden. Het bevat hypoallergene natuurlijke ingrediënten die bekendstaan om hun kalmerende en verzachtende werking. Deze crème hydrateert de droge, ruwe en gevoelige huid en helpt bij de bestrijding van tal van huidirritaties zoals je zonverbranding; eczeem/psoriasisgevoelige huid; lichte brandwonden; insectenbeten; acne; striae en nog veel meer!
Human+kind Family Remedy Cream
Human+kind Anti Ageing Cream
Human+kind Day+night Cream

Geen opmerkingen:

Een reactie posten